Bach bloesemremedies

Bach bloesemremedies zijn vloeibare extracten van wilde bloemen, planten en bomen ontwikkeld door Dr. Edward Bach. Volgens Dr. Bach hebben je emoties een belangrijke invloed op je gezondheid en hoe je je voelt. Hij creëerde daarom een natuurlijk middel dat de oorzaak aanpakt, in plaats van het symptoom of gevolg.

groot detail van verschillende paardebloemen waardoor hun zachte symmetrie zichtbaar is

Bach bloesems kunnen je ondersteunen bij allerlei gevoelens (oa. (faal)angst, onrust, kwaadheid, stress, piekeren, ongeduld, verdriet, onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen, schuldgevoelens,...), momenten (oa. verwerken van verlies of trauma, uitdagingen op school, werk, relationeel, aanvaarden van ziekte,...) en zoveel meer.

Het zijn natuurlijke en zachte remedies die helpen om verbinding te maken met jeZELF en je innerlijk evenwicht te vinden. De bloesemremedies verdiepen je bewustzijn en inzicht, ondersteunen bij de verwerking van emoties en versterken zo je vertrouwen om te groeien en je levenspad te bewandelen. Kortom, Bach bloesems helpen je om tot de essentie te komen en zo op een natuurlijke wijze te helen.

Voor wie?

Voor iedereen! Zowel voor volwassenen (ook wanneer je zwanger bent), voor baby’s, kinderen en ook dieren en planten.

Veilig?

De Bach bloesems zijn geen medicijnen, veroorzaken geen verslaving of neveneffecten. Ze kunnen dus op een veilige manier gecombineerd worden met andere behandelingen en geneesmiddelen.

Interesse?

Zoals vermeld bij ‘energy healing’ bestaat alles uit energie, ook Bach bloesems. Deze remedies bevatten de energie van planten, bloemen,.... die ons op verschillende manieren kan ondersteunen. Om de energetische werking te versterken, wordt er een unieke mix gemaakt van Bach bloesemremedies en kristallen elixir en is alles extra opgeladen met Reiki-energie. Je ontvangt ook een persoonlijke affirmatie om de integratie te bekrachtigen. Samen vormt dit een ‘energy remedy’!

Ontdek alles over Energy Healing


Ginstdreef 33 b002 9820 Merelbeke (Gent)

+32 497 44 53 78  BE 0756.852.990

top