Healing op afstand

Afstand speelt geen rol! Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar energie is niet beperkt door tijd en ruimte. Hierdoor kan een energetische healing evengoed vanop afstand gebeuren. Veel mensen geven de voorkeur aan deze healing, omdat je je niet hoeft te verplaatsen. Je kan in je eigen vertrouwde omgeving  blijven en de sessie makkelijker inplannen. Daarnaast is een afstandsheling ideaal wanneer je een druk schema hebt, op reis bent of tijdens bepaalde situaties, zoals een medische behandeling, examen, enz....

detail van bewegend water en waterspatten in paars, roze tinten

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij alle energy healings op afstand hoeven we elkaar voor de behandeling niet te ‘ontmoeten’. Ik laat me namelijk leiden door mijn intuïtie en jouw intakeformulier. Dit formulier ontvang je via mail na het maken van een afspraak en bezorg je me ingevuld terug. Op het afgesproken tijdstip zoek je (bij voorkeur) een rustig plekje op waar je comfortabel kan zitten of liggen, zodat je je ongestoord kan openstellen voor de behandeling en ik stuur je de helende energie.* 

Wil je graag eerst je verhaal vertellen, gedachten uitwisselen of misschien samen mediteren,... al dan niet aangevuld met een energy healing? Dat kan! Op het afgesproken tijdstip verbinden we online via Whereby. Duid deze optie aan bij het maken van je afspraak en noteer je wensen op het intakeformulier.

Omdat we bij een Soul Session luisteren naar de wijsheid van jouw ziel en je persoonlijke boodschappen ontvangt op basis van je vragen, gebeurt deze sessie steeds online via Whereby.

Val je in slaap of voel je iets of niets? Dit is allemaal ok, want de energie doet zijn werk en is even krachtig als bij een persoonlijke healing!

detail van bewegend water en waterspatten in paars, roze tinten

Na de sessie bezorg ik je telefonisch of via een gesproken Whatsapp-bericht feedback over de behandeling (wat heb ik opgemerkt & eventuele boodschappen) en luister ik heel graag naar jouw ervaring.

Praktisch

Na boeking ontvang je een bevestigingsmail met informatie over hoe je je kunt voorbereiden.

*Wanneer ik op het afgesproken tijdstip de energie naar je stuur, is het ideaal dat jij op dat moment ook rust neemt om de behandeling volledig te kunnen ervaren. Maar dit is echter geen noodzaak!

Lees meer info over afstandsbehandelingen in de FAQ.


• Kies jouw sessie op afstand •

Ontdek alles over Energy Healing


Ginstdreef 33 b002 9820 Merelbeke (Gent)

+32 497 44 53 78  BE 0756.852.990

top